Disclaimer:

Deze online oogtest is tot stand gekomen met advies van gediplomeerde opticiens. De oogtest is uitsluitend bedoeld als voorbeeld. Alleen een deskundige kan oogafwijkingen vaststellen. Onlineoogtest.nl kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor de uitkomsten van deze online oogtest. De Oogtest is bedoeld als preventiemiddel voor mensen die nog niet visueel beperkt zijn. Als u de oogtest doet op onze website dan zijn enkele door u ingevulde gegevens en beantwoorde vragen bij ons bekend.

Privacy:

De gegevens die u invult alsmede de antwoorden op de vragen uit de online oogtest zijn bij ons bekend. Deze gegevens delen wij nooit met derden en wij doen verder niets met deze gegevens.

Wij bewaren deze gegevens uiterlijk 30 dagen in ons bestand.

U kunt ten alle tijden een verzoek doen om inzage te krijgen in uw gegevens of om uw gegevens te laten verwijderen door een mail te sturen naar privacy@onlineoogtest.nl.

Indien u via deze website een afspraak maakt bij een aangesloten opticien dan zijn uw gegevens bekend bij deze opticien. U kunt ten alle tijden een verzoek doen om inzage te krijgen in uw gegevens of om uw gegevens te laten verwijderen door een mail te sturen naar privacy@onlineoogtest.nl.

Heeft u een verdere vraag over privacy gerelateerde vragen dan kunt u een mail sturen naar het door ons speciaal geopende mailadres hiervoor: privacy@onlineoogtest.nl. U krijgt dan uiterlijk binnen 30 dagen een reactie.