Over Onlineoogtest.nl

Onlineoogtest.nl is in een platform waarbij alleen zelfstandige optiekbedrijven met gediplomeerde opticiens zich kunnen aansluiten. Iedereen kan hier een oogtest doen om een goede indicatie te krijgen van hoe het is gesteld met het gezichtsvermogen.

Ook als je geen oogproblemen hebt is het toch belangrijk om regelmatig jouw ogen te laten testen zodat er tijdig actie ondernomen kan worden indien er iets mis. Veel mensen doen dit niet met alle gevolgen van dien.

Miljoenen mensen hebben dan ook een probleem met hun gezichtsvermogen dat niet wordt gecorrigeerd. Een opticien ziet dingen die jij niet ziet. Bij een oogonderzoek worden ook aandoeningen opgemerkt die geen duidelijke waarschuwingssignalen afgeven. De meeste daarvan kunnen worden behandeld, maar je moet je er wel eerst bewust van zijn.

Bedenk hoe vaak je jouw ogen gebruikt en hoeveel prachtige dingen er te zien zijn. Het gezichtsvermogen is een geweldige gave en je bent het aan jezelf verplicht om te zorgen dat ze gezond blijven.

Zelfstandige opticiens staan erom bekend dat zij uitblinken in kwaliteit en vakmanschap en via deze online oogtest wil men bezoekers een eerste en goede indicatie geven van hoe het is gesteld met het gezichtsvermogen. Door middel van deze test worden bezoekers er wellicht eerder op geattendeerd dat een oogcheck voor hen wellicht nodig is zodat de opticien tijdig een oplossing bieden. Ook voor ouderen is de oogtest een goede uitkomst omdat bij hen een opticien bezoek vaak te lang wordt uitgesteld.

Twijfel je over jouw gezichtsvermogen of wil je naar aanleiding van de oogtest een afspraak? Als je jouw postcode invult dan zie je direct bij welke opticien je vrijblijvend een afspraak kunt maken.

In deze oogtest kun je o.a. het volgende testen:

-Veraf zicht

-Nabij zicht

-Kleurenblindheid

-Cylinder test

-Rood groen test

-Prisma test

-MD test