Partner opticien worden

Door de Online Oogtest heeft de zelfstandige opticien een unieke mogelijkheid om nieuwe klanten te binden in een wereld die zich steeds meer online afspeelt. Steeds meer optiekzaken en organisaties maken dan ook gebruik van onze online oogtest.

 

Boost afspraken en klantenwerving

Met de Online Oogtest biedt u uw (potentiële) klant 24 uur per dag de mogelijkheid om een eerste indicatie te krijgen van hun gezichtsvermogen en te binden aan uw bedrijf. Na de oogtest kan meteen tot het maken van een afspraak worden overgegaan of de oogtest kan worden gedeeld op social media. De online oogtest is uiteraard geen vervanging van een oogmeting in de winkel maar sluit juist perfect aan op uw dienstverlening richting de klant.

 

Verbetering rangorde zoekmachines

Doordat de online oogtest op de eigen website van de optiekzaak wordt geïmplementeerd, wordt ook de rangorde in zoekmachines positief beïnvloed. Als men bijvoorbeeld zoekt op de combinatie ‘online oogtest’ en ‘woonplaats’, zal de opticien in kwestie zeer hoog of zelfs bovenaan in de zoekresultaten verschijnen. Dit draagt weer bij aan de online positionering van uw bedrijf en het verwerven van nieuwe klanten in een wereld die zich steeds meer online afspeelt.

 

Plaats uw online oogtest op externe wesbites

Bent u sponsor van een sportvereniging of werkt u samen een bejaardentehuis? Dan is de online oogtest een uistekend manier om extra klanten te binden of meer naamsbekendheid te genereren. U kunt namelijk uw eigen online oogtest op websites van derden van plaatsen zoals de plaatselijke sportvereniging. Alle website bezoekers die de oogtest doen op deze website(s) komen uit bij uw optiekzaak en kunnen eventueel direct een afspraak maken.

 

Landelijk vindbaar door de Online Oogtest

Naast dat de zelfstandige opticien de online oogtest op de eigen site kan aanbieden is men tevens landelijk vindbaar als een online bezoeker de oogtest afneemt op de landelijke website. Direct na het afronden van de test kan men een afspraak maken bij de dichtstbijzijnde optiekzaak.

 

Eenvoudige installatie

De Online Oogtest is zeer eenvoudig te installeren op de eigen website en kan qua kleur en stijl worden aangepast zodat het op professionele wijze aansluit bij iedere site. Verder kan men social media knoppen toevoegen waardoor dit een boost qua website bezoekers kan opleveren. Het is zeer eenvoudig in gebruik, maar mochten er toch vragen zijn dan kunt u onze klantenservice tijdens kantooruren bereiken.

30 dagen vrijblijvend proberen

Onze online oogtest zal uw website een boost geven qua uistraling en professionaliteit en u laat zien dat u ook op online gebied innovatief bent. Wilt u zelf ervaren wat de mogelijkheden en voordelen zijn van onze online oogtest op website? Open dan vrijblijvend een account en probeer alle functionaliteiten 30 dagen geheel vrijblijvend. Open hieronder een gratis account.

OPEN HIER VRIJBLIJVEND EEN ACCOUNT

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheid of de prijzen van een online oogtest op uw website? Stuur dan een e-mail naar info@onlineoogtest.nl of stel direct online een vraag via de website. Wij informeren u graag over de voordelen en mogelijkheden van de online oogtest op uw eigen site.